Cazare Focsani: Pensiunea OSCAR

Primul pas pentru un sejur de neuitat este alegerea unei pensiuni bune. De aceea, pentru cei care preferă confortul, eleganţa, liniştea sau serviciile de primă clasă, există Pensiunea Oscar.

Pensiunea Oscar s-a născut din nevoia de bun gust şi din dorinţa de a asigura servicii excepţionale de cazare, Focsani nefiind un oraş cu o tradiţie foarte bogată în acest domeniu. Pensiunea Oscar este printre puţinele unităţi de cazare din judeţul Vrancea clasificate în mod real cu patru stele (boutique hotel Oscar) şi este, totodată considerată cea mai elegantă. Pensiunea oferă clienţilor săi condiţii excepţionale de cazare şi cele mai înalte standarde de confort în cele 9 camere cochete şi spaţioase, fiecare dotată cu aer condiţionat, LCD, cablu TV, telefon, acces Internet Wireless, minibar.

De curând am inaugurat la Pensiunea Oscar două apartamente: o suită de 33 mp și o suită deluxe cu 54 mp, care oferă un confort excepțional pentru cei mai pretențioși clienți. Mai jos vă invităm să vizualizați imaginile celor două noi apartamente.

Bineînţeles, oferim şi room service.

Pensiunea Oscar oferă oaspeţilor săi atmosfera unor interioare elegante, pline de linişte şi ospitalitate, care vă vor duce cu gândul la frumuseţea şi nobleţea vremurilor de odinioară. Camerele au fost concepute având ca punct central confortul clienţilor: calitatea dotarilor, designul clasic şi amenajarea interioară descriu linia rafinată a pensiunii.

Când vine vorba despre confortul din pensiuni Focsani nu se putea lăuda până acum cu ceva asemănător. Eleganţa camerelor, mobilierul masiv, lustrele somptuoase, culoarea si designul clasic al mochetei, tapetului şi zugrăvelilor se armonizează subtil cu dotările de ultimă generaţie în domeniul hotelier, creând un spaţiu deopotrivă rafinat şi funcţional.

 

TARIFE

Cameră single: 245 RON/noapte

Cameră twin: 305 RON/noapte

Cameră dublă: 305 RON/noapte

Suită: 385 RON/noapte

Suită de lux: 460 RON/noapte

Toate tarifele includ mic dejun. La plata cash se aplică un discount de 10% la tarifele de mai sus.

Apartamentul nr. 1 este o suită cu suprafața de 33 mp; are în componență dormitor cu pat matrimonial, minibar, living cu canapea extensibilă pentru 2 persoane, baie cu duș și uscător de păr. Suita dispune de Wi-Fi, cablu Tv și aer condiționat.

Apartamentul nr. 2 este o suită de luxe cu suprafața de 54 mp. Suita este compusă dintr-un dormitor cu pat matrimonial, cablu Tv și minibar, un living dotat cu canapea (extensibilă) pe colț și fotoliu, TV; baia e generoasă și e dotată cu jacuzzi. Suita dispune și de un balcon închis destinat fumatului și relaxării. Desigur, beneficiați de Wi-Fi și aer condiționat.

Pensiunea Oscar poate fi locul unde clienţii noştri se pot odihni sau pot avea întâlniri de afaceri în condiţii de lux. Punem la dispoziţia clienţilor o sală de conferinţe de 18 - 20 locuri şi parcare privată, monitorizată video. Ţinuta echipei de profesionişti care va înconjoară vă vor transforma orice sejur la Pensiunea Oscar într-o ocazie de relaxare.

 

Fotografii realizate de GRAFIX STUDIO