EVENIMENTE

P entru clienţii ce urmăresc standarde și calitate a serviciilor de 4 stele, la Oscar se organizează evenimente deosebite, speciale. Avem o îndelungată experiență pentru orice tip de eveniment: petreceri private (nunți, botezuri, aniversări), evenimente corporate (conferințe, seminarii, training-uri, team-building-uri, întâlniri de afaceri sau mese organizate) sau evenimente culturale.
 
Pentru fiecare eveniment putem personaliza locația în funcție de solicitarea clientului, atât din punctul de vedere al meniurilor, al amenajării restaurantului, cât şi al ambientului. Punem la dispoziție echipamente audio-video performante și alte dotări care asigură un confort maxim.
 
Maestrul bucătar este pregătit să se adapteze oricărui tip de cerință gastronomică, îmbinând savoarea preparatelor proaspete cu designul specific al fiecărui eveniment, pentru a asigura eleganța şi a întări reputaţia celor 4 stele oferite de Oscar.
 
Rezervările se pot face telefonic sau online, iar în scurt timp de la primirea solicitării un reprezentant al Restaurantului Oscar va contacta clientul pentru stabilirea detaliilor necesare pentru organizarea unui eveniment perfect.