Cazare în stil clasic la Pensiunea Oscar

Pensiunea Oscar: interior camera 10

Pensiunea Oscar: interior camera 10

Clasic… stilul de care ne-am despărțit cu ușurință la începutul anilor ’90, când toată lumea își dorea locuințe moderne; un stil la care ne întoarcem cu multă bucurie după mai bine de 25 de ani!

Pensiunea Oscar oferă cazare în Focșani în stil clasic, camerele cu mobilier din lemn masiv și dotări de bun gust vă vor încânta ochii și vă vor oferi momente de plăcută relaxare. Interioarele pensiunii au fost concepute cu gândul la clasicul fără vârstă și fără decorațiuni inutile, folosindu-ne de câteva principii simple:

1. Clasic nu înseamnă prea mult.
Nu e necesară o încărcare a spațiului cu piese somptuoase pentru definirea unui interior clasic spectaculos. A fost suficient să alegem “piese de rezistență” ale întregului interior, în jurul cărora să construim un spațiu unic, personalizat.

2. Armonia luxului și a confortului
Clasic înseamnă cultul valorilor eterne, stilul ce nu-și pierde niciodată farmecul și eleganța, indiferent de evoluțiile trendurilor. Claritatea liniilor și formelor, luxul și funcționalitatea confortabilă definesc interioarele noastre.

3. Simetria perfectă
Stilul clasic are la bază simetria perfectă, indiferent de abordarea acesteia: fie că vorbim despre realizarea unor finisaje specifice stilului clasic, fie despre piese de mobilier și decorațiuni, simetria curată și simplă este regăsită în toate interioarele clasice.

4. Materiale naturale
Stilul clasic din camerele Pensiunii Oscar îndeplinește cerința de utilizare a materialelor naturale de calitate superioară, precum lemnul masiv, țesăturile fine și catifelate, piatra naturală.

5. Decorațiuni interioare
Pentru un decor perfect, am folosit un tapet cu model clasic și o mochetă groasă cu model de flori de crin.

Pentru o experiență deosebită, vă invităm și la Restaurantul Oscar, pentru că apreciem arta, tradițiile și măiestria haute cuisine, captând tot ceea ce este mai bun din spiritul românesc și din bucătăriile lumii. Pentru cei care călătoresc în scop de afaceri, trebuie menționat că Pensiunea Oscar este situată în imediata apropiere a centrului Focșaniului, la distanță mică de orice obiectiv financiar, administrativ sau cultural al orașului.

Vă așteptăm cu căldură și vă asigurăm că veți avea un sejur excepțional la noi. Rezervați-vă acum camera!