Vine primăvara, hai la petrecere!

2018-oscar-martie-martisor

2018-oscar-martie-martisor

2018-oscar-martie-martisor

V-aduceţi aminte? când eram mici, ştiam că a venit primăvara când mamele noastre veneau acasă cu o grămadă de mărţişoare: figurine din sticla, flori supradimensionate, broşe sclipitoare, mici coşari din porţelan, aranjate în cutiile acelea transparente de plastic. Principala semnificație a mărțișorului este victoria soarelui (firul roșu) asupra iernii (firul alb). În tradiţia populară se consideră că mărțișorul poartă noroc, apără de rău şi previne îmbolnăvirea.

Mai sunt câteva zile până la venirea oficială a primăverii, când starea de spirit se schimbă, când soarele va râde în părul fetelor, vor avea flori în braţe şi zâmbete pe buze. Primele zi de primăvară merită celebrate cu multă voie bună. Şi cum altfel decât prin trei petreceri pe cinste la Oscar, pe 1, 3 şi 8 martie. Maestrul nostru bucătar vă aşteaptă cu meniul a la carte, cu preparate alese ce vor satisface garantat si cele mai pretențioase preferințe culinare. Distracţia tuturor invitaților dornici să petreacă va fi asigurată pe playlistul propus de un DJ profesionist.

Nu uitați să rezervaţi în timp util! Locurile sunt limitate. Pentru mai multe detalii și rezervări: 0237 231 264 sau 0770 305 293.