Unde te distrezi anul ăsta cu fetele de ziua voastră?

Pensiunea Oscar: petrecere 10 martie 2018

Pensiunea Oscar: petrecere 10 martie 2018

Pensiunea Oscar: petrecere 10 martie 2018

Începutul lunii Martie întruchipează un moment special pentru fiecare femeie şi la Oscar doamnele şi domnişoarele vor fi răsfăţate, ca în fiecare an. Vă invităm la petrecerea organizată de Restaurantul Oscar de Ziua Femeii pe 10 martie, când toate detaliile vor purta o semnificaţie aparte: vorbim şi de ambientul ales, de posibilităţile ornamentale pe care acesta le propune, dar şi despre profesionalismul echipei care se ocupă de organizare. Bineînţeles, un restaurant spaţios, cu un ring de dans generos, este obligatoriu pentru publicul care visează la o petrecere elegantă, rafinată, unde fundalul sonor este unul plurivalent; aşa cum v-am obişnuit, pentru o petrecere reuşită într-o atmosferă energică şi exuberantă, vă pregătim multă muzică bună live, cu formaţia Clasic Band din Focşani.

Meniul este unul special conceput pentru seara de 10 martie şi va include un aperitiv a la Oscar, felul principal haiducesc şi tortul casei, gătite şi servite cu aceeaşi pasiune şi atenţie care au făcut din Oscar unul dintre cele mai interesante restaurante din Focşani.

Băutura e la discreţie, aşa că, fetelor, hai la distracţie!

Nu uitați să rezervaţi în timp util! Locurile sunt limitate. Costul participării este de 150 lei / persoană. Pentru mai multe detalii și rezervări: 0237 231 264 sau 0770 305 293.